вівторок, 27 лютого 2024 р.

Круглий стіл у Лановецька громаді

22.11.2023р.

Круглий стіл у Лановецька громаді 📣

16 листопада в селі Юськівці у рамках реалізації проекту «Смарт» зупинка громадського транспорту - напрямок «Щасливе майбутнє Юськовець» відбувся круглий стіл з мешканцями села щодо активної участі мешканців у реалізації проекту.

Участь в обговореннях взяв участь консультант із залучення громадськості в "Голос громади в місцевому самоврядуванні в Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях" Ігор Добко.

В обговоренні взяли участь 25 осіб – представники учнівської молоді, громадських організацій, працівники освіти, медицини.

- Особливістю круглого столу було те, що під час його проведення активно використовувалися інтерактивні методи, що дуже позитивно сприймалося його учасниками. Під час заходу відбулось обговорення дизайну майбутньої інтерактивної автобусної зупинки у селі, а також різного роду інструментів участі, які б були ефективними у громаді - підсумовує І.Добко.

Проєкт "Голос громади в місцевому самоврядуванні в Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях" втілюється за підтримки Програма DOBRE 

#програма_dobre

#голос_громад

Джерело:

https://www.facebook.com/groups/196134581112693/posts/1393597694699703/

Немає коментарів:

Дописати коментар

День памʼяті та примирення

 08.05.2024 8 травня до Дня памʼяті та примирення з учнями 9 класу з метою виховання почуття патріотизму, мужності, любові до Батьківщини, д...