вівторок, 15 листопада 2022 р.

Турнір з волейболу, приурочений до Дня Українського козацтва

7.10.2022р.

На базі Лановецького закладу загальної середньої освіти № 1 І-ІІІ ступенів імені Юрія Коваля відбувся турнір з волейболу серед юнаків 2006 року народження і молодші, приуроченого до Дня Українського козацтва. Чотири команди юних волейболістів Лановецького закладу загальної середньої освіти № 1 І-ІІІ ступенів імені Юрія Коваля, Лановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2, Білозірський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та Юськовецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів змагалися, щоб продемонструвати високі результати кожної з команд.

 З вітальним словом до гравців звернулася директор закладу освіти Тамара Басок, яка зосередила увагу  про безпеку під час змагань : дії учасників турніру в разі оголошення сигналу повітряної тривоги. Начальник відділу освіти, культури охорони здоров’я та соціальної політики Лановецької міської ради Оксана Ходанович, наголосила, що не зважаючи на виклики сьогодення, у наших дітей має бути дитинство, радість і можливість проживати звичний ритм життя, дякуючи Захисникам України. Отож, за результатами змагань, які проходили в дружній атмосфері, переможців турніру нагороджено кубками та медалями: 

1 місце – Лановецький ЗЗСО № 1 І-ІІІ ст. імені Юрія Коваля

2 місце - Юськовецький ЗЗСО І-ІІІ ст.

3 місце – Білозірський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Вітаємо з перемогою та бажаємо натхнення та мотивації рухатись вперед.

Джерело:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Навчально-польові збори

25.04.2024 Відповідно до навчальної програми курсу "Захист України" на 2023/2024 навчальний рік, з метою практичного закріплення з...